Makijaż: W zimnej tonacji

Witajcie :o)

Za oknem mamy już poniżej -20 stopni Brrrr….. Zimna w pełnej krasie! Na oczka też zimno…. cały makijaż jest utrzymany w zimnych barwach.

W załamaniu powieki znalazł się matowy granat w kolorze głębi oceanu (Inglot 332 Matte). Na górnej powiece oczywiście czerń (Inglot 65 AMC) na spółkę z mroźną srebrzystością (Inglot 448 Pearl). Dla lekkiego ożywienia na dolnej powiece ciemny fiolet (Inglot 377 Matte). 

Reszta użytych kosmetyków:
podkład: Catrice Photo Finish Liquid Foundation 18h nr 010 Sand Beige
bronzer : e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder
brwi: cień do brwi Inglot nr 560 + korektor do brwi Delia
błyszczyk: 2True Plumptuous Lip Gloss nr 10  

Enjoy!!! ;o)
11 comments to “Makijaż: W zimnej tonacji”
    • Szczerze? Wydaje mi się, że zlał by się z tęczówką bo to dokładnie takie same kolory. Nie mówię, że źle by to wyglądało, ale tęczówka zginie w tym makijażu.

  1. Faktycznie bardzo podobny makijaż do mojego :)). Z tym, że bardziej chłodny niż u mnie (a często taki mam na co dzień :)) ale dzisiaj u siebie na dół dałam róż, bo pasował do różowej bluzeczki 😀 hihi. Pozdrawiam!

  2. bardzo ładny make-up . Dla mnie za odważny, ale powiem Ci, że mam taki sam kolor oczu i ciężko mi dobrac kolor cieni. Róże i fiolety do mnie zupełnie nie pasują, ale takie szarości i błękity bardzo ladnie się komponuja moim zdaniem ;).

    • Jeśli masz zieloną tęczówkę to właśnie fiolety są idealne! Pięknie wydobywają ten kolor tęczówki – szczególnie ciemne, przybrudzone fiolety. Szarości i błękity pasują do takich oczu bo to tak prawdę jedna gama kolorystyczna.

    • Takich? A dlaczego? Wydaje mi się, że właśnie niebieski użyty w wersji mat jest znacznie bezpieczniejszy niż jego siostra perła, która może wyjść naprawdę kiczowato.

Bardzo dziękuję za każdy pozostawiony tutaj komentarz, Twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna :) Chcesz zareklamować swój blog/stronę? Wpisz adres w polu Witryna internetowa, na pewno na nią zajrzę :)

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.